Ajankohtaista

Ajankohtaista

Sivun sisältö päivittyy.

Parhaat hotellitarjouksemme – seuraa meitä somessa!

Tällä sivulla näet ajankohtaisimmat hotellitarjouksemme lentokenttähotelli Pilotissa. Seuraa myös Facebook- ja Instagram-mainontaamme, niin pysyt ajan tasalla ja kuulet aina ensimmäisten joukosta uusimmista tarjouksistamme!

Lentokenttähotelli säästää matkabudjettiasi

Pilot Airportin hotellitarjoukset sopivat niin pääkaupunkiseudulla matkaaville kuin Helsinki-Vantaan lentokentän tulijoille ja menijöille. Tavoitteenamme on tarjota hotellivieraillemme kaikki tarvittava ja enemmän: esimerkiksi ilmainen pysäköinti lentoaseman lähellä ja lentokenttäkuljetuksemme saavat kiitosta kätevyydestään ja maksuttomuudestaan. Yhden hotellihuoneen hinnalla voit parkkeerata lentokenttäpysäköintiimme koko viikon ulkomaanmatkasi ajaksi. Samalla matkabudjettia säästyy esimerkiksi ostoksiin ja muihin aktiviteetteihin niin koti- kuin ulkomailla. Lue lisää paikallisista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista.

Yövy edullisesti sekä loma- että työmatkoilla

Olet lämpimästi tervetullut hotelliimme sekä lomalle että työmatkalle. Tarjoamme kattavasti huonevaihtoehtoja niin yksin matkustaville, pariskunnille ja perheille. Saman katon alta löytyvät myös a la carte ravintolamme iltasauna sekä modernit kokoustilat, jotka sopivat jopa 40 henkilölle. Matkustitpa yksin, seurueessa tai vaikkapa lemmikkisi kanssa, meiltä löydät viihtyisät hotellihuoneet ja edulliset hotellitarjoukset tarpeisiisi. Mikäli tarvitset pidempiaikaista majoitusta, pyydä myynnistämme tarjousta.

Yrityksellenne sopimushinnat?

Yrityksille räätälöimme mielellämme sopimushinnan, mikäli henkilöstöllänne on säännöllistä majoitustarvetta Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydessä esimerkiksi työ- tai ulkomaanmatkojen johdosta.

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Pilot Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Pilot-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt