Parkkipaikka viikoksi?

Parkkipaikka viikoksi?

Ilmainen pysäköinti
viikoksi

Meillä sinun ei tarvitse murehtia lentokenttäpysäköinnistä. Omalla autolla on helppo saapua, sillä hotellimme edustalla on suuri parkkialue. Palveluihimme kuuluu ilmainen pysäköinti loman ajaksi yöpyessäsi meillä matkalle lähtiessäsi tai matkalta palatessasi, kun varaat huoneen kotisivujemme kautta.

Sinulla on mahdollisuus pysäköidä autosi hotellin pihassa tai kilometrin päässä hotellilta sijaitsevalla lisäpysäköintialueella. Autosi lomaparkkia varten tarvitsemme vain rekisteritunnuksen, joka syötetään järjestelmäämme sisäänkirjautumisen yhteydessä. Lisäpysäköintialueelta on mahdollista siirtyä takaisin hotellille lentokenttäkuljetuksemme mukana erillisen aikataulun puitteissa. Sovi kuljetuksesta lisäpysäköintialueelta vastaanottomme kanssa.

Huomioithan, että ilmainen pysäköinti koskee ainoastaan yhtä autoa per huone. Lisäviikoista veloitetaan 45 EUR / alkava viikko.

Lentokenttäparkki Helsinki-Vantaalla maksaa normaalisti muualla noin 55 eur per viikko.

Pysäköintialueet eivät ole vartioituja eikä niitä voi varata etukäteen. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä ja pysäköinti alueilla on omalla vastuulla. Paikkoja on rajoitetusti. Hotellissa ei ole toistaiseksi sähköauton latauspistettä. Huomaathan, että pysäköintitarjousta ei voi yhdistää menopaluu-varausten kanssa.

Auto parkkiin meille, hyvät yöunet, ja sitten vain lentokenttäbussimme kyytiin ja terminaaliin – voiko lomalle lähtö olla tämän helpompaa?

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Pilot Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Pilot-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt