Nälkä, jano, sokerihammas?

Nälkä, jano, sokerihammas?

Ravintola Wingman

Tervetuloa välilaskulle upeaan ravintola Wingmaniin!

Ravintola Wingman on loistava paikka herkutella ja rentoutua. Korvaa ruuhkaiset ja kalliit lentokentän ravintolat maittavalla illallisella ja matkusta mukavammin.

Ravintola Wingman palvelee sinua hotellimme yhteydessä iltaisin. Täysin uudistettu viihtyisä ravintola tarjoaa rauhallista ja mutkatonta tunnelmaa ja oman keittiön tuoreista raaka-aineista valmistama ruoka kutsuu herkuttelemaan. Maittavat ja muhkeat annokset eivät jätä nälälle tilaa.

A la carte–listalta löytyy vaihtoehtoja aikuiseen makuun sekä lapsille. Hyvä valikoima paikallisia oluita ja kansainvälisiä viinejä täydentää juomavalikoimaamme, johon kuuluvat myös erikoiskahvit. Lisämaksusta tarjoilemme ruokia myös huoneisiin. Ravintolamme aukeaa päivittäin kello 17:00 ja sulkeutuu klo 23:00.

Aamun ensimmäisille lennoille suuntaaville majoittujille tarjoilemme varhaisaamiaista vuoden jokaisena päivänä jo kello 03:30 alkaen.

Hotellin vastaanotosta voi ostaa vuorokauden ympäri pientä purtavaa. Aamiainen tarjoillaan normaalisti alla mainittujen aikataulujen mukaisesti.

Aamiainen:

Päivittäin kello 05:00-09:30. Varhaisaamiainen päivittäin kello 03.30 alkaen.

Aamiainen sisältyy aina huonehintaan. Voit myös tulla nauttimaan aamiaista, vaikket majoittuisikaan hotellissa. Kattava aamiaisemme on hinnaltaan 17 EUR per aikuinen (lapset 4-14v 8,50 EUR, alle 4v veloituksetta vanhempien kanssa).

Iltaravintola:

Päivittäin kello 17:00-23:00.

.

A la carte

Tervetuloa herkullisten makujen maailmaan uusittuun ravintolaamme hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Herkullisten annosten lisäksi tarjolla on kattava lista virvokkeita, oluita ja viinejä sekä lämpimiä juomia että erilaisia juomasekoituksia. Meillä on uusi kesäterassi ravintolan edustalla, jossa pääsee nauttimaan kylmiä janojuomia.

A la carte-listamme on tarjolla päivittäin kello 17:00-23:00.

Aamiainen

Päivittäin kello 05:00-09:30.

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Pilot Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Pilot-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt